Nākamais posms pēc

Rallijs "Voru Ralli"  pēc

Sezonas kopvērtējums

Sezonas Nolikums

Sezonas Kalendārs

Ieskaites klases



Kāpēc Richard Burns Rally?

"Richard Burns Rally" ir rallija simulatora pasaules magnāts, kurš spēj iemantot sirdis un piedzīvojumu meklētāju uzmanību. Šī spēle tika radīta sākotnēji, sadarbojoties ar leģendāro rallija braucēju Ričardu Burnsu tālajā 2004. gadā. Jau no paša sākuma tā ieņēma vietu kā visrealistiskākais un grūtākais rallija simulators kāds ir pieejams šajā spēļu žanrā.

Pateicoties moderiem, uzcītīgiem entuziastiem un dedzīgiem spēļu fanātiem - RBR rallija simulatora pieredze nepārtraukti attīstās. Šie neapmierināmie radošie prāti ne tikai pilnveido fizikas, bet arī regulāri rada jaunus ātrumposmus, ievieš augstāka līmeņa grafiku, audio efektus, piedāvā plašu stenogrammu un ātrumposmu iespējas, kā arī vēl daudzus citus uzlabojumus.

Vēl vairāk, daudzi profesionāli rallija braucēji izmanto tieši šo simulatoru treniņiem, liekot tam iegūt vēljoprojām neapstrīdamu līderpozīciju rallija simulāciju pasaulē.

Ja esi gatavs izaicinājumam un patiesi saprast, kas ir kārtīgs rallijs simulators nevis “arcade” spēle, tad dodies uz šo sadaļu un pievienojies mums! Zemāk daži video spēles priekšstatam.







Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.